- 98/10/08
میگرن و رژیم غذایی
چه غذاها و عواملی باعث تحریک میگرن می شوند و باید از مصرف آنها اجتناب کرد
غذاهای مانده در یخچال
بعضی از انواع پنیر
گرسنگی
بعضی از انواع قهوه و شکلات
جگر
سیگار
انواع سوسیس و کالباس
بادام زمینی
انواع سس ها به ویژه سس سویا
پیاز و انواع ترشی
نوشابه
شراب قرمز
اجیل
سوپ های آماده
ماهی دودی
چیپس
خامه
آناناس
کیوی
شیرین کننده های مصنوعی
غذا های زیر با احتیاط مصرف شوند
میوه های خشک – قارچ – شوری ها – آواکادو – مرکبات – موز رسیده
این غذا هارا بهتر است مصرف کنیم
سبزیجات پخته شده ( بروکلی – اسفناج )
مصرف زنجبیل
مصرف کلسیم ؛ منیزیم و ویتامین D