روش هایی برای بهبود بیخوابی

روش هایی برای بهبود بیخوابی

<p style=”text-align: justify;”>شما به علت های مختلف ممکن است دچار اختلالات خواب یا همان بیخوابی شوید از جمله این دلایل می‌توان به استرس، اضطراب، افسردگی، مصرف زیاد کافئین، کابوس دیدن، تغییر در شکل یا الگو خواب، سیگار کشیدن، چرت زدن در طول روز، تاثیر برخی از داروها و … اشاره کرد. بیخوابی نوعی اختلال است و زمانی که فرد دچار این نوع از اختلال می‌شود در طول روز فرد احساس خستگی، بی‌ثباتی، بی‌حالی، سردرد، سرگیجه، ضعف و اختلال در حافظه  شود. اما بیخوابی ها در ۳ دسته تقسیم می‌شود که دسته اول بیخوابی موقت که چند روز طول می‌کشد، دسته دوم بیخوابی کوتاه مدت که دو الی سه هفته به طول می‌انجامد، و دسته سوم بیخوابی مزمن است که بیش از یک ماه به طول می‌انجامد. با ما همراه باشید تا درباره روش هایی برای بهبود و درمان بیخوابی راهکارهایی به شما پیشنهاد دهیم.

روش هایی برای درمان بیخوابی

رفتارهای مفید برای بهبود بیخوابی

استفاده از بستر فقط برای خواب و رابطه جنسی: در صورتی که نمی‌توانید ظرف مدت ۲۰ دقیقه به خواب بروید، از بستر خارج شده و در نور بسیار کم، مطالعه کرده یا به فعالیت های آرامش بخش دیگری بپردازید و سپس به بستر خود بازگردید.

کیفیت خواب را در اولویت قرار دهید: اینگونه که هر روز در زمان ثابتی به بستر بروید و از وجود محیط آرامش بخش اطمینان حاص فرمایید (تختخواب راحت، اتاق خواب ساکت و تاریک)

روال ثابتی را در هنگام رفتن به بستر در پیش بگیرید: برای مثال با ۲۰ الی ۳۰ دقیقه آرمیدگی (مانند موسیقی ملایم، مراقبه، یوگا، مطالعه مطالب خوشایند) خود را برای خوابیدن آماده کنید. همچنین پیشنهاد می‌شود با آب گرم استحمام کنید.

رفتارهایی که باید از آنها پرهیز کنید.

از رفتارهایی که با فیزیولوژی خواب تداخل می‌کنند بپرهیزید، از جمله آنها می‌توان به چرت زدن به ویژه بعد از ساعت ۳ بعدازظهر، تلاش برای زود خوابیدن، مصرف کافئین پس از ناهار

در طول ۲ الی ۳ ساعت قبل از زمان رفتن به بستر از مصرف دخانیات یا الکل، مصرف غذای فراوان یا انجام ورزش سنگین بپرهیزید.

در هنگام تلاش برای به خواب رفتن از فکر کردن درباره مسائل زندگی، حل مشکلات، مرور وقایع روزی که پشت سرگذاشته اید بپرهیزید.

به اشتراک بگذارید

دیدگاه ها

اینستاگرام
آدرس مطب
ویدئوها
اخذ نوبت